ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 news

Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας: «Ο καρκίνος σε κάνει να εύχεσαι να έρθει ο θάνατος»

«Ο θάνατος προβάλλει ως λύτρωση»

Τον Ιούνιο του 2018, όπως είναι γνωστό η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέντε περίπου μήνες μετά, ο ολυμπιονίκης αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να κάνειμια νέα αρχή στην ζωή του στην Αμερική.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην «LIFO» αυτό το διάστημα έχει αναλάβει να προπονήσει την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Και μπορεί όντως να πρόκειται για μια εξαιρετική νέα αρχή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό της Αναστασίας του.

«Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που σε ταπεινώνει, σε κάνει να χάσεις την προσωπικότητα και την ελευθερία σου. Στιγμές που εύχεσαι να έρθει ο θάνατος ως λύτρωση. Το αισθανθήκατε ποτέ αυτό ή είχατε μέχρι το τέλος πίστη σε ένα θαύμα που θα νικήσει το σώμα και την αρρώστια; Η χειρότερη μορφή του καρκίνου σε σκοτώνει, αλλά κάνει και τους δικούς σου να αργοπεθαίνουν. Κοιτάζουμε πάντα τον άνθρωπο στο κρεβάτι και καλά κάνουμε. Ας μην ξεχνάμε, όμως, κι αυτούς που είναι γύρω από το κρεβάτι. Και αυτοί με κομμάτια ζωής το πληρώνουν όλο αυτό. Με την Αναστασία, που λέτε, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Γι’ αυτό και νίκησε και τη στατιστική και έζησε πέρα από τις προγνώσεις. Δοκιμάσαμε οτιδήποτε υπήρχε, ως την τελευταία στιγμή. Και μετά άρχισε να σβήνει. Εκεί, ναι, ο θάνατος προβάλλει ως λύτρωση. Όχι για σένα που κρατάς τον σφυγμό του ανθρώπου σου, αλλά για τον ίδιο. Και μετά για τους άλλους, για την αγωνία τους. Η ζωή, ούτως ή άλλως, είχε τελειώσει. Ήταν μόνο μαρτύριο», είπε ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα.

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X