ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor 2: Οι 3 διάσημοι που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν

Η γυναίκα που θα μονοπωλήσει σίγουρα το ενδιαφέρον με την συμμετοχή της…

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε.

Ο σταθμός ΣΚΑΙ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τα νούμερα τηλεθέασης να αγγίζουν μέχρι και το 85% αποφάσισε να συνεχίσει την επιτυχία αυτή και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, «Survivor 2».

Για τον λόγο αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές των ιθυνόντων της παραγωγής για να «συγκεντρώσουν» και να δημιουργήσουν ακόμη δυο δυνατές ομάδες, σαν αυτές που είδαμε και στο Survivor 1.

Καμία πρόταση δεν είναι επίσημη, όμως το Youweekly.gr που ασχολήθηκε με το παιχνίδι και μέσα από έγκυρα ρεπορτάζ και πληροφορίες σας παρουσίαζε και σας ενημέρωνε για σκηνικά που συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο και οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, αυτή τη φορά σας έχει πληροφορία που σπαρταράει για 3 δυνατά ονόματα επωνύμων που ενδέχεται σίγουρα να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον αν όντως πουν το μεγάλο «ναι».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν… Το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, γλυκοκοιτάζει 3 επώνυμους, δύο άντρες και μια γυναίκα – την γυναίκα θα σας την αφήσω τελευταία – όμως να τονιστεί πως σε κανέναν από τους τρεις δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση… βασικά σε έναν έχει γίνει κι αυτός είναι γένους αρσενικού αλλά δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμα σε ποιον…

Πρώτος στα πλάνα του καναλιού για να συμμετέχει στο ριάλιτι είναι ο Σάββας Πούμπουρας του οποίου η συμμετοχή έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να «μπλεχτεί» σε τέτοιες καταστάσεις.

Ωστόσο, αν πάρει όντως αυτή τη μεγάλη απόφαση και τον δούμε τελικά στις οθόνες μας σε ένα τέτοιο project θα έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!

Το δεύτερο όνομα που θέλει να πλησιάσει η παραγωγή του παιχνιδιού είναι αυτό του Κώστα Μαρτάκη.

Είναι ωραίος, είναι φρέσκος και δεν έχει αναλωθεί σαν «πρόσωπο». Σίγουρα αν πει το ναι θα «τραβήξει» πολύ κόσμο…

Και τώρα, έρχεται το όνομα «φωτιά». Η γυναίκα, της οποίας το όνομα που θα σκάσει σα «βόμβα» στα social media αν συμμετέχει, κι αυτή δεν είναι άλλη από την Έρρικα Πρεζεράκου.

Μια ξανθιά και άκρως γοητευτική παρουσία με αντοχές και καλή φυσική κατάσταση, στοιχεία δηλαδή που είναι αναγκαία για να αντεπεξέλθει κάποιος στις συνθήκες και καταστάσεις του παιχνιδιού.

Να υπενθυμίσουμε πως και τα υπόλοιπα κανάλια ετοιμάζουν φέτος την αντεπίθεσή τους στα νούμερα τηλεθέασης φέρνοντας στην επιφάνεια σκληρά παιχνίδι επιβίωσης όπως το Nomads που θα δούμε στον ΑΝΤ1 και που συζητάει ήδη με ένα δυνατό «χαρτί», τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος πέρυσι είχε πει όχι στο Survivor…

Αλλά και το Survivor του «Ε» που συγκεντρώνει και αυτό σιγά σιγά την ομάδα του…

Η σεζόν που πλησιάζει αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον και το Youweekly.gr όπως πάντα θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις μέσα από έγκυρα ρεπορτάζ και πληροφορίες.

Πηγή: youweekly.gr

 

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση