ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Θάνο Μικρούτσικο

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει εδώ και λίγο καιρό ο Θάνος Μικρούτσικος, όπως αναφέρεις η εφημερίδα Espresso.

Ο αγαπημένος συνθέτης, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκεται με κουράγιο και αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια.

Όλα άρχισαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο Θάνος Μικρούτσικος αποφάσισε να υποβληθεί σε μια εξέταση ρουτίνας για να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του. Όταν ο γιατρός του συνθέτη είδε τα αποτελέσματα, προβληματίστηκε και του σύστησε περαιτέρω εξετάσεις. Η είδηση αυτή κλόνισε τον Θάνο Μικρούτσικο ο οποίος αποφάσισε να τακτοποιήσει τις όποιες επαγγελματικές του εκκρεμότητες και να αφοσιωθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η παραγωγός εταιρεία μάλιστα, η οποία είχε αναλάβει την περιοδεία της μουσικής παράστασης Σταυρός του Νότου, είχε εξεδώσει ανακοίνωση για την απουσία του, μιλώντας για έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος μετέβη στο Λονδίνο για να παρευρεθεί στην αποφοίτηση της κόρης του, Αλεξάνδρας, αλλά και για να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα: «Ο Θάνος Μικρούτσικος ταξίδεψε στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση». Μάλιστα η συγκεκριμένη ηθοποιός εξέφρασε τη στενοχώρια της για όσα συμβαίνουν και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια του συνθέτη, βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, αλλά έχει επιλέξει να μην δώσει δημοσιότητα στο πρόβλημα.

Πηγή: fthis

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X