ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

O Cristiano Ronaldo έγινε ξανά μπαμπάς

Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη του

Ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Georgina Rodriguez έφεραν στον κόσμο ένα νεογέννητο κοριτσάκι, που ονόμασαν Alana Martina, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Christiano στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media το βράδυ της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου.

Το μήνυμα με τον νέο της γέννησης της μικρούλας, συνόδευσε με μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο μαζί με τη σύντροφό του, τη νεογέννητη Alana και τον επτάχρονο γιο του, Christiano Jr. να ποζάρουν στο μαιευτήριο.
«Και οι δυο, Geo και Alana είναι καλά στην υγεία τους», έγραψε στα πορτογαλέζικα. «Όλοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι!».

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που έχει μαζί το ζευγάρι ενώ ο Ronaldo, έχει εκτός από τον επτάχρονο Christiano Jr. και την Alana Martina, ακόμη δύο παιδιά, τα τριών μηνών δίδυμα, Eva Maria και Mateo. Παιδιά που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο.

Αν και ο άσσος του ποδοσφαίρου δεν έχει μιλήσει ποτέ σε συνέντευξή του για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, η σύντροφός του, Georgina Rodriguez μίλησε στο ισπανικό περιοδικό iHola! νωρίτερα αυτό το μήνα, για τις προτεραιότητες που έχει τώρα στη ζωή της, δείχνοντας την τελειόμηνη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μέσα από τη φωτογράφιση που έκανε.
«Είμαι της οικογένειας και της παράδοσης. Αγαπώ τα παιδιά, τη φύση και τα ζώα. Μου αρέσει να με περιβάλλουν άνθρωποι που με εμπνέουν και άνθρωποι που κάνουν εμένα καλύτερο άνθρωπο μέρα με τη μέρα και που μου δίνουν ενέργεια!».

Ο Ronaldo μέχρι και σήμερα, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει ποια είναι η μητέρα του πρώτου του γιου. Το μόνο που έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2015, ήταν ότι την αλήθεια θα την αποκαλύψει στον γιο του, όταν μεγαλώσει. «Όταν ο Christiano μεγαλώσει, πάντα μα πάντα θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει και γιατί είναι γιος μου! Δεν πρόκειται να το πω στον κόσμο!».

 

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση