ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Μπεγνής:«Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά για τη λέξη ομοφυλόφιλος δίπλα στο όνομά μου» (vid)

«Πολλά ακραία έχουν γραφτεί για μένα»

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που σπάνια μας έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή. Ωστόσο η λέξη ''ομοφυλόφιλος'' που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, ήταν η αφορμή για την ερώτηση της δημοσιογράφου στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, και η οποία τον ρώτησε αν σκέφτεται να κινηθεί νομικά ενάντια στην Google, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν ο Αργύρης Αγγέλου.

«Πολλά ακραία έχουν γραφτεί για μένα, τα σβήνει η μνήμη μου. Ό,τι και να γραφτεί πια γελάω. Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά, σε καμία περίπτωση. Μα δεν γράφουν μόνο αυτό. Αν αυτό που γράφεται, δεν προσβάλλει την οικογένειά σου ή τη ζωή σου δεν είναι αναγκαίο να κάνεις κάτι. Θα σου πάρει χρόνο, λεφτά. Για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία»;, απάντησε ο Μέμος Μπεγνής.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα της θρησκείας, αφού στο παρελθόν παραδέχθηκε ότι είναι άθρησκος.

«Θα ήθελα να μην είχα βαφτιστεί. Θα πρέπει να μεγαλώσει κάποιος και μετά μόνος να αποφασίσει τι θέλει και πού να πιστέψει. Δεν είμαι άθεος. Είμαι άθρησκος. Έχει μεγάλη διαφορά» τόνισε.

Αναφορικά με την ''κόντρα'' που δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες, με αφορμή την ένταξη του Γιώργου Αγγελόπουλου σε τηλεοπτικό σήριαλ, και την δήλωση του Μέμου Μπεγνή ότι δεν βλέπει με καλό μάτι το φαινόμενο της εποχής, που θέλει ανθρώπους άσχετους με την Υποκριτική να παίρνουν ρόλο σε σειρές ή παραστάσεις, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε:

«Δεν έχω αναφερθεί ποτέ ονομαστικά σε αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος είναι μια χαρά παιδί, όμορφος, έκανε τη δουλειά του και καλά συνεχίζει και την κάνει. Εγώ αναφέρθηκα καθαρά σε φαινόμενα της εποχής».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X