ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κορτζιά-Πιέρος: Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι τους στη Κοπεγχάγη (pic)

Δείτε εδώ τη φωτογραφία απο το εσωτερικό του σπιτιού τους

Μια νέα περιπέτεια ξεκίνησε για το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό αφού Μαρία Κορτζιά και Πιέρος Σωτηρίου άφησαν την ζωή τους στην Κύπρο, κάνοντας μια νέα αρχή στη Κοπεγχάγη. Εκεί βρέθηκαν για την μεταγραφή του Πιέρου σε νέα ομάδα.

Η Μαρία Κορτζιά δεν τον αφήνει ποτέ από το πλευρό της και έφτασε στην Κοπεγχάγη μετά από λίγες μέρες για να ξεκινήσουν μαζί τη νέα τους ζωή ψάχνοντας το σπίτι που θα στεγάσουν τον έρωτα τους.

Φαίνεται πως μετά από αρκετές μέρες ψάξιμο το ζευγάρι βρήκε το σπίτι των ονείρων του και η Μαρία Κορτζιά μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό τους σπιτιού της. Η ίδια έγραψε πως είναι η αγαπημένη ώρα της ημέρας της αφού κάθεται στο σαλόνι της μαζί με τον υπολογιστή και τον καφέ της απολαμβάνοντας την ηρεμία του νέου της σπιτιού.

Δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε και το περιοδικό must δίπλα της όπου η ίδια φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται, με την ίδια να βρίσκεται στο εξώφυλλο για το τεύχος Ιουλίου.

Το ζευγάρι γιόρτασε προχθές την επέτειο του αφού εδώ και 6 χρόνια είναι μαζί και αγαπημένοι κάνοντας αυτό το νέο και σημαντικό βήμα για την ζωή τους.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X