ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Η κατάρρευση ενός ειδώλου! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Sinead O'Connor (vid)

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει»

Το βίντεο της τραγουδίστριας έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό για την κατάσταση της υγείας της δημοφιλούς τραγουδίστριας που πάσχει από διπολική διαταραχή. Στο δωδεκάλεπτο βίντεο η Sinead O'Connor αναφέρει: 

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου - ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα - και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή... και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι' αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια καθισμένη πάνω στο κρεβάτι της.

Η Sinead O'Connor, η οποία έχει αποκαλύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, εξηγεί στο βίντεο ότι «η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου... γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει» συνεχίζει στην εξομολόγησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X