ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Η Άντρεα Κυριάκου παίρνει θέση στο ζήτημα «κιλά μετά την εγκυμοσύνη» (pic)

«Αν κράζουν αυτό το σώμα (12 μέρες μετά τη γέννα) είναι για να απορείς»

Όπως έγινε γνωστό, το διάσημο μοντέλο Candice Swanepoel, κρίθηκε έντονα γιατί δεν έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αμέσως μετά την γέννα. Η δημοσίευση των φωτογραφιών με τα «περιττά» κιλά έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Αυτό όμως δεν την βύθισε στον πάτο, αντίθετα την έκανε να μιλήσει ανοιχτά για το αδιανόητο αυτό γεγονός.

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό μοντέλο ανάρτησε στα κοινωνικά της δίκτυα δύο φωτογραφίες στις οποίες ξεκαθάριζε πως είναι αδύνατο μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες να χάσεις όλα τα κιλά, ενώ είπε ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι περηφάνια και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι.

Η κίνηση της αυτή βρήκε ιδιαίτερα θερμές υποστηρίχτριες, σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους και η μέλλουσα Κύπρια μανούλα, Άντρεα Κυριάκου.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες της Candice Swanepoel και έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από αυτές «Όταν πλέον με σιγουριά μπορείς να πεις ότι κάποιοι δεν πατάνε στη γη. Αν κράζουν αυτό το σώμα (12 μέρες μετά τη γέννα) είναι για να απορείς».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Άντρεα:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X