ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξω φρενών γνωστή ηθοποιός με την Αγία Νάπα (pic)

Τι κι αν η Κύπρος γίνεται συχνά προορισμός για Βρετανούς - και όχι μόνο - celebrities, μια ηθοποιός την επισκέφτηκε και έχει να πει τα χειρότερα για αυτή, και συγκεκριμένα για την Αγία Νάπα

Τι κι αν η Κύπρος γίνεται συχνά προορισμός για Βρετανούς - και όχι μόνο - celebrities, μια ηθοποιός την επισκέφτηκε και έχει να πει τα χειρότερα για αυτή, και συγκεκριμένα για την Αγία Νάπα.

Η 62χρονη Carol Harrison, πρώην πρωταγωνίστρια της Βρετανικής σαπουνόπερας '"EastEnders'', σε πρόσφατη συνέντευξη της κλήθηκε να θυμηθεί τις καλύτερες και τις χειρότερες διακοπές της.

''Λίγο μετά τη γέννηση του γιου μου, ο τότε σύζυγος μου και εγώ πήγαμε στην Αγία Νάπα. Ο κουμπάρος του είναι Κύπριος και μας είπε πόσο ωραία ήταν. Μόλις φτάσαμε ήταν όλα πολύ όμορφα. Μετά όμως χάλασε. Υπήρχαν όλα αυτά τα μπαρ με τη μουσική πολύ δυνατά, μεθυσμένοι άνθρωποι παντού. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως ήταν το κέντρο του πάρτι. Θα ήταν υπέροχα, αλλά είχαμε μικρό μωρό και ήταν όλα πολύ ακριβά. Όταν φτάσαμε ήταν Μεγάλη Τετάρτη. Το κόστος συναλλάγματος ήταν πολύ ασύμφορο''.

Να σημειωθεί πως ο γιος της πλέον είναι ενήλικας, αλλά δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά στην Αγία Νάπα. Γι' αυτό την αγαπάμε όμως!

Αν διερωτάστε, οι αγαπημένες της διακοπές ήταν στην Κούβα, γιατί μάλλον ήταν ήσυχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση