ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Έγκλημα στη μικρή οθόνη!

«Πωωωω, γιατί δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος μέχρι σήμερα, ρε φίλε!»

Είδαμε χιλιάδες ειδικούς πράκτορες του FBI σε ισάριθμες σειρές στην τηλεόραση και σε ταινίες στη μεγάλη οθόνη να κυνηγούν serial killers. Είδαμε αστυνομικούς, μυστήριους ντετέκτιβ, λοχίες, ψυχολόγους, ιδιοφυίες, σκληροτράχηλους μπάτσους, πρώην πεζοναύτες, γενικά τα πάντα-όλα να εξιχνιάζουν εγκλήματα και να τσακώνουν αμέτρητους δολοφόνους και εγκληματίες και έρχεται το Netflix το 2018 να ανακοινώσει καινούργια σειρά και η αντίδρασή μου ήταν: «Πωωωω, γιατί δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος μέχρι σήμερα, ρε φίίίίλεεεεεε!» Είναι τόσο προφανές ότι έπρεπε ήδη να είχαμε δει αυτό το concept που είναι εντελώς αδιανόητο γιατί μάς ξέφυγε.

Το Netflix ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι θα προβάλει μια σειρά όπου ο Φρόιντ θα κυνηγά έναν κατά συρροή δολοφόνο. Τι καλύτερο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τον πατέρα της ψυχανάλυσης, παρά να λύνει εγκλήματα; Στο «Freud», ο Ζίγκμουντ Φρόιντ συνεργάζεται με τη Φλερ Σαλώμη, που είναι μέντιουμ, και με τον Κις, που είναι βετεράνος πολέμου και εργάζεται ως ιδιωτικός ερευνητής. Οι τρεις τους χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους για να βρουν έναν serial killer.

Η θεωρία της επιστήμης, το υπερφυσικό και η δράση ενώνονται για να βάλουν τέλος στις δολοφονίες. Προς το παρόν, το μόνο που είναι γνωστό για τη σειρά είναι ότι τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Μαρβιν Κρεν, ενώ το καστ δεν έχει βρεθεί ακόμα.

 

Η συνέχεια στο must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X