ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τα «μπούκικα» μας δίνουν πρώτους και το twitter «γλεντάει»! (Pics)

Οι... φουκούες, ο Τρίκκης και ο παρουσιαστής Πατσαλίδης

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον πρώτο ημιτελικό και η πρόκριση της στον τελικό την έφερε να είναι μεγάλο φαβορί, ακόμα και για την νίκη στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου! Παρ' όλ' αυτά, ο προβληματισμός, με μεγάλες δόσεις χιούμορ, για τον χώρο που θα φιλοξενήσει την Eurovision του χρόνου, δεν άργησε να πάρει την θέση του ενθουσιασμού...

Αρχής γενομένης από τα στοιχήματα, αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με το Stoiximan, πρώτο φαβορί είναι η Κύπρος με απόδοση 3.50, ενώ το Ισραήλ που μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν σταθερά πρώτο και με διαφορά στις προβλέψεις, μετά τον πρώτο ημιτελικό έπεσε και από τη δεύτερη θέση και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 7.00! Στη δεύτερη θέση είναι η Νορβηγία με 7.00, ενώ ανέβηκε η Γαλλία με απόδοση 6.50. Στο 15.00 θα βρείτε την Λιθουανία και στο 18.00 την Σουηδία. Εσθονία και Τσεχία δίνουν 25.00.

«Γλέντι» στο Twitter

Με βάση τα πιο πάνω στοιχεία, άρχισαν να πέφτουν βροχή και τα σχόλια για τις «φουκούδες», την διοργάνωση στον... Τρίκκη στην Λεμεσό, αλλά και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας. Κάποια σχόλια τόλμησαν να αγγίξουν λιγάκι και την άκρη της πολιτικής επικαιρότητας:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X