ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ντροπιαστική εκδίκηση μιας απατημένης γυναίκας (vid)

Ρεζίλεψε τον άπιστο και το χάρηκε

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο κι αυτό φάνηκε να το γνωρίζει πολύ καλά η πρωταγωνίστρια του παρακάτω βίντεο...

Με έναν απίθανο τρόπο αποφάσισε μία προδομένη κοπέλα να χωρίσει αλλά και να ντροπιάσει δημόσια τον σύντροφό της, όταν ανακάλυψε ότι παράλληλα με εκείνη διατηρούσε σχέσεις και με άλλες γυναίκες.

Η Τιάνα Περέα, όμως, δεν παρασύρθηκε από την οργή της αλλά αντίθετα προετοίμασε προσεκτικά την εκδίκησή της, με σκοπό να επιφέρει όσο μεγαλύτερη ζημιά γινόταν στον μέχρι πρότινος αγαπημένο της.

Έτσι αποφάσισε να περιμένει μέχρι τα γενέθλια του Μάρκος, διοργανώνοντας μάλιστα ένα πάρτι έκπληξη, το οποίο και «τίναξε στον αέρα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που γρήγορα έγινε viral στα socila media, η 21χρονη κοπέλα αρχίζει να ευχαριστεί τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της, πριν στραφεί προς τον σύντροφό της, ο οποίος σίγουρα δεν περίμενα όσα θα ακολουθούσαν.

Αρχικά, η Περέα τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι την βοήθησε να αντιληφθεί ότι αξίζει πολλά περισσότερα από εκείνον, ενώ στην συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες τις συζητήσεις του έκπληκτου Μάρκος με τις ερωμένες του.

Ο τελευταίος, αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να μην δείξει τον εκνευρισμό και την ντροπή του, αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ η απατημένη κοπέλα έδιωξε κακήν κακώς και τον κολλητό του φίλο, ο οποίος μάλλον πλήρωσε τις «πλάτες» που του έκανε.

Πληροφορίες: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X