ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Barter Week: Δωρεάν διακοπές με υπηρεσίες - Τι ζητά βίλα στην Κύπρο

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανά το παγκόσμιο

Τώρα οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους σε μοναδικά καταλύματα σε διάφορες χώρες προσφέροντας μόνο τις υπηρεσίες που ζητούν οι ιδιοκτήτες χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει, «Ακούγετε πολύ καλό για είναι αληθινό; Και όμως είναι εφικτό χάρη σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Barter Week» και στο οποίο οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους δωρεάν σε τουριστικά καταλύματα με αντάλλαγμα υπηρεσίες όπως, να ποστάρουν φωτογραφίες στο instagram, να κάνουν κηπουρικές εργασίες ή και να μαθαίνουν στους ιδιοκτήτες πώς να φτιάχνουν πίτσα».

Κάνοντας αναζήτηση στην σελίδα του Barter Week εμφανίζεται η βίλα Menorah στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στο χωριό Αγία Άννα με την περιγραφή, ότι ψάχνει άτομο που να έχει δεξιότητες στην καλλιέργεια δέντρων για 24 ελαιόδεντρα, στον χειρισμό αλυσοπρίονου για κοπή ξύλων και στην επιδιόρθωση περιτοιχίσματος.

Μέχρι στιγμής έχουν καταχωρηθεί 450 τουριστικά καταλύματα από 60 χώρες. Η εβδομάδα Barter διακοπών θα διαρκέσει από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι της 25 του ίδιου μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X