ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η επίσκεψη William και Kate στην Κύπρο και τα πλάνα του Ιβάν Σαββίδη

Παίζει και το κόψιμο εκπομπών

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ανακατατάξεις αναμένονται σύντομα στο Open Tv στην Ελλάδα, οι οποίες θα έχουν επιπτώσεις και επίδραση και σε τηλεοπτικά κανάλια στην Κύπρο, κυρίως το OMEGA με το οποίο υπάρχει στενή συνεργασία.

Όπως μαθαίνω από πηγή μου στην Αθήνα, ο Ιβάν Σαββίδης μετρά και ξαναμετρά τα εκατομμύρια που επένδυσε στο Open και βλέπει πως αυτά δεν βγαίνουν. Και ζήτησε άμεσα αλλαγές στο πρόγραμμα ώστε να ανέβουν και τα ποσοστά τηλεθέασης και τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Η πηγή μου αναφέρει πως έδωσε προθεσμία μέχρι το τέλος του έτους διαφορετικά θα λάβει οριστικές αποφάσεις. Αυτό δεν αποκλείει και το κόψιμο εκπομπών και... κεφαλιών, που δεν θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ειδικά μια εκπομπή που βρίσκεται στο πρόγραμμα του OMEGA κινδυνεύει άμεσα. Όπως έχει διαρρεύσει ούτε οι προσωπικές σχέσεις της παρουσιάστριας με τον Ιβάν δεν βρίσκονται στο καλύτερό τους σημείο, οπότε δύσκολο είναι να συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Για να λέμε και την αλήθεια ούτε και το OMEGA
αγάπησε ποτέ τη συγκεκριμένη εκπομπή αφού ούτε σημαντικά ποσοστά καταγράφει, ούτε και θεωρείται πως έχει ενισχύσει καθόλου τον νέο σταθμό.

Η διοίκηση πάντως κάνει μια τελευταία προσπάθεια με έξτρα διαφήμιση της εκπομπής μπας και κινηθεί λίγο. Χωρίς ούτε και η ίδια να πιστεύει σε θαύματα.

Συναγερμό σήμανε σε δύο τουλάχιστον τηλεοπτικά κανάλια η είδηση ότι ο πρίγκιπας William και η Δούκισα Kate Middleton θα έρθουν στην Κύπρο στις 5 Δεκεμβρίου. Το πριγκιπικό ζεύγος θα φθάσει στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο για να περάσουν λίγο χρόνο με τους αξιωματικούς και στρατιώτες που υπηρετούν εκεί και να δείξουν ότι η βασιλική οικογένεια νοιάζεται για τους Βρετανούς πολίτες που υπηρετούν την περίοδο των γιορτών μακριά από τις οικογένειές τους.

Δύο μεγάλα κυπριακά κανάλια προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουν ρεπορτάζ από το πριγκιπικό ταξίδι που... πουλά.

Ωστόσο δυσκολεύονται αφού το πριγκιπικό ζεύγος μάλλον θα μείνει μόνο εντός των βάσεων, όπως λένε τουλάχιστον οι μέχρι τώρα πληροφορίες.

Διευθυντικό στέλεχος ενός από τα κανάλια πάντως το ξεκαθάρισε: Θέλει οπωσδήποτε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ "με εικόνα". Και έχουν βαλθεί λυτοί και δεμένοι να βρουν άκρη με τις βάσεις και να εξασφαλίσουν ένα πάσο για να κινηματογραφήσουν το ζεύγος ή έστω να εξασφαλίσουν κάποια πλάνα...

Ποια τηλεπαρουσιάστρια πήγε στο νέο Nicosia Mall και μάλλον πέρασε απαρατήρητη;

Όπως μου περιέγραψε φίλη που την είδε να περιφέρεται στα καταστήματα έμοιαζε ως άγνωστη μεταξύ αγνώστων, ενώ κανονικά θα έπρεπε να περιτριγυρίζεται από θαυμαστές, γνωστούς και κολλητούς ή κολλητές...

"Ήταν μόνο με μια φίλη της λες και ήταν η Μαρία της γειτονιάς και όχι γκράντε όνομα της τηλεόρασης" μου είπε. Μάλλον κι αυτή παραξενεύτηκε από την... απαξίωση. Μήπως δεν την γνώρισαν επειδή έτρεχαν όλοι να δουν τα καταστήματα; Ό,τι και να φταίει, εύχομαι να το ξεπεράσει σύντομα.

Πάντως δεν ήταν η Χριστιάνα...

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X