ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χριστοδουλίδης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια της διχόνοιας και του διαχωρισμού»

Τι ανέφερε ο υποψήφιος ΠτΔ, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην τελευταία του επαρχιακή συγκέντρωση

ΚΥΠΕ

Την πρότασή του για σύσταση κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής επανέλαβε το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελική επαρχιακή συγκέντρωση υποστηρικτών του στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι.

Σε γραπτή ανακοίνωση του επιτελείου του αναφέρεται ότι «ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πανέτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, να ηγηθεί μιας ισχυρής ομάδας που θα φέρει ελπίδα και προοπτική στο σύνολο του κυπριακού λαού για εμάς και τα παιδιά μας, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, χωρίς να έχει σημασία η όποια καταβολή μας ή το πού γεωγραφικά διαμένουμε».

Προστίθεται ότι «σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο κ. Χριστοδουλίδης διακήρυξε ότι ανοίγουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του τόπου μας και πρόταξε την πρότασή του για σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής στην οποία περιλαμβάνονται όλοι. Όσοι διαφωνούν μαζί μας δεν είναι εχθροί μας, δεν είναι αντίπαλοί μας» είπε και σημείωσε πως «ο τόπος μας βιώνει δύσκολες καταστάσεις».

Ανέφερε πως «βρισκόμαστε σε ένα πολιτικό οικονομικό και κοινωνικό μεταίχμιο, σε κρατικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της διχόνοιας, δεν έχουμε την πολυτέλεια του διαχωρισμού» είπε και πρόσθεσε πως «μόνο κακό μας κάνει η πόλωση».

Για την πορεία του προεκλογικού αγώνα, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως «γίναμε το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα» και ευχαρίστησε «τον κάθε ένα και την κάθε μία ξεχωριστά για τη δύναμη που του έδωσαν να συνεχίζει ακάθεκτος ακόμη και στις πιο δυσάρεστες, στιγμές της προεκλογικής πορείας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε έκκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου, λέγοντας ότι «κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται, καμία ψήφος δεν περισσεύει, για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί, για να δημιουργήσουμε ελπίδα και προοπτική στο σύνολο του κυπριακού λαού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X