ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπάθωσε ο Φαίδωνος! Τα βάζει με Χάσικο και ΔΗΣΥ... ποιους αποκάλεσε λαμόγια

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο Δήμαρχος Πάφου που δεν δίστασε να τα βάλει και με το κόμμα του.

Αρχικά ο κύριος Φαίδωνος άφησε σαφέστατες αιχμές για τον κ. Πιττοκοπίτη ο οποίος ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας διαχείρισης Τ/κ περιουσιών στην Πάφο. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος είπε, «Οι διαδικασίες ελέγχου στην Πάφο ξεκίνησαν μετά την απομάκρυνση του κ. Πιττοκοπίτη από τη θέση του» τονίζοντας ότι ευνόησε συντοπίτες του.

Επίσης ανέφερε και ένα περιστατικό όπου υπάλληλος της υπηρεσίας διαχείρισης Τ/κ περιουσιών έσβησε με την πένα όνομα πεθαμένου πρόσφυγα και έγραψε από πάνω το όνομα συγγενή του από την Έμπα της Πάφου.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κύριο Σωκράτη Χάσικο, λέγοντας ότι κάποιοι εντός του ΔΗΣΥ τον κούρδισαν για να του κάνει ισοπεδωτική κριτική. «Κάποια στιγμή θα πω ποιος κούρδισε τον Χάσικο» είπε.

Στην συνέχεια είπε, «οι απατεώνες είτε είναι του Συναγερμού είτε όποιου κόμματος εγώ δεν έχω δικούς μου», και πρόσθεσε, «έμενα είναι σύμμαχος μου ο καλός ΑΚΕΛικός, ο καλός ΕΔΕΚιτης, ο σωστός ΔΗΚΟικός, ο σωστός Συναγερμίκος τους αγαπώ και τους υπερασπίζομαι, όμως ο απατεώνας και το λομάγιο Συναγερμικός δεν έχω καμία συγγένεια εγώ μαζί του ούτε ιδεολογική ούτε πολιτική».

Μεταξύ άλλων είπε ότι, το πρόβλημα τους είναι αν με τον τρόπο που τα καταγγέλλω θα είμαι εκτεθειμένος. Να μην έχουν την έννοια μου, αν μου κάνουν αγωγές θα τις αντιμετωπίσω.

Σε ερώτηση αν τα κίνητρα του είναι για να διεκδικήσει κάποια άλλη θέση ο Δήμαρχος Πάφου ήταν ξεκάθαρος δηλώνοντας, «Έχω ανάγκη τα κανάλια και τις εικόνες; Δεν θα διεκδικήσω θέση στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Μετά τις προεδρικές εκλογές τον Μαΐο έχει εκλογές εσωκομματικές στον ΔΗΣΥ. Δεν θα διεκδικήσω θέση ή οποιονδήποτε αξίωμα στον Δημοκρατικό Συναγερμό τον Μαΐο του 2018».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση