ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαρτσιώτης: Επιβάλλεται συνεχής ενημέρωση και επικαιροποίηση των μέτρων

Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες, ανέφερε ο Υπουργός

Ανακοινώσεις

Μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται εδώ και μέρες, όμως αναλόγως των εξελίξεων επιβάλλεται συνεχής ενημέρωση και επικαιροποίηση, είτε αυτά αφορούν τις υποδομές, είτε τις εγκαταστάσεις, πρεσβείες, και ιδιωτικές εταιρείες, ισραηλινών και άλλων συμφερόντων, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριος Χαρτσιώτης.

Σε δήλωσή του μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στο Προεδρικό, ο κ. Χαρτσιώτης ανέφερε ότι «το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συνήλθε σήμερα στη συνεχιζόμενη συνεδρία, η οποία ξεκίνησε εδώ και μέρες, έγινε επαναξιολόγηση όλων των δεδομένων και πληροφοριών μεταξύ των οποίων και η γνωστή επιθετική ενέργεια του Ιράν προς το Ισραήλ, που έγινε ψες, σε μια προσπάθεια να επαναξιολογηθούν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Κυπριακή Δημοκρατία».

«Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες, όμως αναλόγως των εξελίξεων επιβάλλεται συνεχής ενημέρωση και επικαιροποίηση, είτε αυτά αφορούν τις υποδομές, είτε τις εγκαταστάσεις, πρεσβείες, και ιδιωτικές εταιρείες, ισραηλινών και άλλων συμφερόντων», πρόσθεσε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση