ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Προεδρικό οι Υπουργοί: Ξεκάθαρος ο Παμπορίδης για τις προθέσεις του

Η αντίδρασή του σε ερώτηση για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Τον λόφο του Προεδρικού ανηφόρισαν σήμερα οι Υπουργοί ώστε να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποιοι Υπουργοί τις προθέσεις τους και το τι σκοπεύουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον. Τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για το ποιοι μένουν και το ποιοι φεύγουν από το Υπουργικό.


Η ονοματολογία που αναπτύχθηκε άμεσα μετά τις εκλογές φαίνεται να έχει ενοχλήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατία που με ανακοίνωση του προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στα όσα ψιθυρίζονται. Θυμίζουμε ότι προ η ημερών με ανακοίνωση του ο Νίκαρος είχε αναφέρει, ότι με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.


Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.

Ξεκάθαρος ο Παμπορίδης

Χωρίς την παρουσία του, θα συσταθεί το νέο Κυβερνητικό σχήμα, αποκάλυψε ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ. Παμπορίδης, ερωτήθηκε για το μέλλον του στο Υπουργικό Συμβούλιο, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι παρόν. Παρ' όλ' αυτά, δεν προέβη σε σχετική δήλωση στα ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X