ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσίγκης - Σταυρινίδης για τη Δημαρχία Στροβόλου

Εξαγγελία Σταυρινίδη και ανακοίνωση από Τσίγκη για την επικύρωση της υποστήριξης της υποψηφιότητας του από ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Στροβόλου εξήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Σταυρινίδης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της εξαγγελίας του «με κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη για τον Στρόβολο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, με έγνοια μου το μέλλον των παιδιών μας, με την 17ετή εμπειρία που αποκόμισα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Στροβόλου, με την αταλάντευτη θέληση μου να υπηρετήσω αξιόπιστα, τίμια και ευσυνείδητα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας για την Δημαρχία Στροβόλου». Την ίδια ώρα ο Χρίστος Τσίγκης εξέδωσε ανακοίνωση για την επικύρωση της υποστήριξης της υποψηφιότητας του από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλώνοντας έτοιμος να συνεργαστεί ξανά «μαζί με τα στελέχη και τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού για την επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, αλλά και για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των δημοτών του Στροβόλου».

Αυτούσια η εξαγγελία Σταυρινίδη

Με κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη για τον Στρόβολο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, με έγνοια μου το μέλλον των παιδιών μας, με την 17ετή εμπειρία που αποκόμισα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Στροβόλου, με την αταλάντευτη θέληση μου να υπηρετήσω αξιόπιστα, τίμια και ευσυνείδητα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας για την Δημαρχία Στροβόλου.

Με τις εμπειρίες που απέκτησα, εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών στις Βρυξέλλες της οποίας είμαι Β’ Αντιπρόεδρος, έχοντας μελετήσει σύγχρονα μοντέλα διακυβέρνησης άλλων ευρωπαϊκών πόλεων με καινοτόμες δράσεις, είμαι έτοιμος για την επερχόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μετεξελίξουμε τον Στρόβολο σε έναν δήμο πρότυπο, εμβληματικό, φιλικό στο δημότη και τους επισκέπτες, βιώσιμο, σε μια πόλη έξυπνη, καθαρή, πράσινη, αειφόρα και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη που να προωθεί και να σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων του πολιτισμού και του αθλητισμού, την νέα γενιά, τους συνταξιούχους, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συνάμα την ευημερία των επιχειρήσεων. Ένα Δήμο όπου θα μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη όταν περπατούμε στις γειτονιές του.

Κύριο μέλημα μου είναι να προωθηθούν άμεσα αναπτυξιακά έργα όπως είναι η Τσερίου, Σταυρού, Ιφιγενείας, Αλεξανδρουπόλεως, Αρχαγγέλου, Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Αργυρουπόλεως και η μετεξέλιξη του Ιστορικού Παλαιού Πυρήνα Στροβόλου σε “slow city” αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Στόχος μου είναι να καταστούν οι δημοτικές υπηρεσίες πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές για να εξυπηρετούν άμεσα τον δημότη, χωρίς την υφιστάμενη γραφειοκρατία.

Ο Στρόβολος μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος. Με έργα, πράξεις, σοβαρότητα, προσήλωση, θέληση, εμπειρία, όραμα και αγάπη.

Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες,

Με αγωνία για τη ζωή και την ευημερία όλων των δημοτών του Στροβόλου, με τη γνώση ότι λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν, είμαι δίπλα σας. Και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Ας συμπορευθούμε μαζί για να εκσυγχρονίσουμε και ν’ αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας.

Ας συμπορευθούμε μαζί για να φέρουμε την αλλαγή που θέλουμε και που αξίζει στον Στρόβολο.

Σας ευχαριστώ.

Η ανακοίνωση Τσίγκη

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ψεσινή επικύρωση της υποστήριξης της υποψηφιότητας μου από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία και τα στελέχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Συνεργαστήκαμε στο παρελθόν, δηλώνω έτοιμος να συνεργαστώ ξανά μαζί με τα στελέχη και τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού για την επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, αλλά και για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των δημοτών του Στροβόλου.

Έχουμε το όραμα και τον σχεδιασμό να πάρουμε τον Στρόβολο ακόμη πιο μπροστά, εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο.

Με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και με αποφασιστικότητα να αγκαλιάσουμε αυθεντικά όλους τους Στροβολιώτες – για όλους εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια από όλους και δεν περισσεύει κανένας, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής προέλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση