ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ηλεκτρονικό έγκλημα αναλαμβάνει το ψευδές tweet του Τορναρίτη

O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ δεν θα αφήσει το ζήτημα να περάσει έτσι

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Το ηλεκτρονικό έγκλημα φαίνεται πως θα αναλάβει να διερευνήσει ποιος κρύβεται πίσω από το ψευδές tweet του Νίκου Τορναρίτη σχετικά με την κάθοδο των Τ/κ στα Κόκκινα.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ δεν θα αφήσει το ζήτημα να περάσει έτσι καθώς είναι η δεύτερη φορά που πρόσωπα χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κατασκευάσουν ειδήσεις που πλήττουν με τρόπο την εικόνα του.

Το βράδυ της Τρίτης, έκανε τον γύρο του διαδικτύου ανάρτηση που έδειχνε τον Νίκο Τορναρίτη να υποστηρίζει τους εορτασμούς των Τ/κ στα Κόκκινα. Μάλιστα πολιτικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου του Σωτήρη Σαμψών έσπευσαν να καταγγείλουν την εν λόγω είδηση, προτού προλάβουν να δουν κατά πόσο είναι αληθής.

Ο Νίκος Τορναρίτης, μέσω ανάρτησής του στο facebook ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ψευδή είδηση σημειώνοντας πως και η ανηθικότητα έχει όρια. Προειδοποίησε πως θα επιληφθεί το ζητήματος όταν θα επιστρέψει. Όπως όλα δείχνουν ο τρίτος τη τάξει του ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να αφήσει αυτή τη φορά το ζήτημα να περάσει και θα ζητήσει τη συμβολή της αστυνομίας στην διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και στην επιβολή αυστηρών ποινών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από τη συνάντηση

Ν. Τορναρίτης: Στενή συνεργασία Δήμου με τα ακαδημαϊκά ιδρύματα για μεταφορά τεχνογνωσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόταση του Ν. Τορναρίτη για συγκρότηση δημοτικής δομής με ...
Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ