ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ευχαριστώ σε όσους τον έβριζαν - Ποιοι είναι άραγε;

Ο Μάρκος Κυπριανού κάνει διάλειμμα δεν κουνάει μαντήλι

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Μάρκος Κυπριανού στα social media λέγοντας ότι μετά από 30 χρόνια πλέον είναι απλός πολίτης. Το «απλός πολίτης» του Μάρκου μας θυμίζει κάτι από το αντίστοιχο «καλός πολίτης» που λέμε σε κάποιον που ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία και πλέον μπορεί να αναπνεύσει αέρα ελευθερίας.

Ποιους όμως «φωτογραφίζει» ως υβριστές του ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ; Κάποιους εντός του κόμματος ή μιλά γενικά και αόριστα;

Δείτε αυτού σια την ανάρτηση του:

Μετά από πάνω από 30 χρόνια ενεργούς κομματικής δράσης, και τα τελευταία 4 και μισό σαν Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ , είμαι πλέον απλός πολίτης!! Βέβαια όπως ήδη είπα πρόκειται για διάλειμμα κι όχι συνταξιοδότηση! Θέλω με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και μου συμπαρασταθήκατε όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο σε καλές αλλά και σε δύσκολες στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα πετύχαινα τίποτα. Ξανά σας ευχαριστώ !

Στους υπόλοιπους που εύρισκαν ευχαρίστηση να με βρίζουν και να μου κάνουν επιθέσεις, εύχομαι καλή υγεία. Δεν πειράζει. Όταν είσαι στην πολιτική πρέπει να το περιμένεις.

Και όπως λέει το αγγλικό δίστιχο
“Sticks and stones may break my bones,
But words will never hurt me”!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση