ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά για ποιους πολλούς ξέρεις πολλά... Χρυσταλλού;

Το λες και επίδειξη δύναμης

Δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες οι χθεσινές δηλώσεις της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη που είπε ότι ξέρει πολλά για πολλούς χωρίς όμως να αναφερθεί σε«αποδείξεις και ονόματα» όπως λέει και το γνωστό άσμα. Η επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας προτίμησε με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα σε κάποιους ή απλά ήταν κίνηση εντυπωσιασμού; Όπως και να έχει ενδιαφέρον παρασκήνιο μας φέρνει ο Ονασαγόρας από την στήλη #PoliticsBlog της Καθημερινής.

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας, επίδειξη δύναμης με μόνο δύο τέσσερις λέξεις έκανε η Δικοικήτρια Χρυστάλα άλλως Χρυσταλλού. Μιλώντας στο Capital Today, αποκάλυψε ότι την πολεμούν γιατί "ξέρει πολλά για πολλούς". Από κάποιους η φράση της εκλήφθηκε μάλλον ως προειδοποίηση. "Πώς γίνεται κάποιος που ξέρει πολλά για πολλούς να δέχεται πόλεμο από αυτούς που τους έχει, όπως η ίδια υποστηρίζει στο χέρι;" μου έλεγε χθες βράδυ πολιτικός που ασχολήθηκε πολύ με το φαινόμενο Χρυστάλλα.

Όπως υποστήριξε ο συνομιλητής μου "η Διοικήτρια μένει για άλλη μια φορά πλήρως εκτεθειμένη γιατί παραδέχεται δημόσια ότι γνωρίζει επιλήψιμα στοιχεία κατά πολιτικών ή και άλλων πρωταγωνιστών της κυπριακής πραγματικότητας, τα οποία δεν έχει αποκαλύψει, γι' αυτό και όπως υποστηρίζει την απειλούν". Και συνέχισε: "Είναι τουλάχιστον σκάνδαλο η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας να παραδέχεται ότι κατέχει πληροφορίες που δύνανται να κάψουν κάποιους αλλά να τις κρατά για τον εαυτό της. Πώς μπορεί ένας αξιωματούχος σε ένα τόσο ευαίσθητο πόστο να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο και η κυβέρνηση, οι κομματάρχες και άλλοι να σιωπούν;"

Για την ιστορία η Χρυστάλλα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα υπόσκαψής της ενώ υπερασπίστηκε και το δικαίωμά της να είναι γυναίκα και κοκέτα:

«εδώ σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, θα ντραπούν να σταυρώσουν τη Χρυσταλλού; Κάποιους τους φταίει το ότι πάω ταξίδια στην Κίνα, το αν τα σκουλαρίκια μου είναι κοντά ή μακριά παραβλέποντας το ότι είμαι γυναίκα. Αυτό στην ουσία που ενοχλεί αυτούς που ανήκουν στο οργανωμένο κύκλωμα υπόσκαψης μου, είναι το ότι ξέρω πολλά για πολλούς», υπογράμμισε.

Δεν είναι εκπληκτικό που μετά από μήνες σιωπής η Χρυσταλλού επανήλθε με επίδειξη δύναμης και χωρίς να πει τίποτα για την ουσία των καθηκόντων της; δηλαδή για τον Συνεργατισμό και τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας;

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση