ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα νέα ανέκδοτα Αναστασιάδη

Άκουσον, άκουσον «Δεσμεύομαι τέλος»

Δυναμικός και ορεξάτος μεσοβδόμαδα ο Ονασαγόρας αφού μας φέρνει μέσα από την στήλη #PoliticsBlog της Καθημερινής ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πολιτικό παρασκήνιο. Μεταξύ άλλων ο αγαπητός Ονασαγόρας σχολιάζει εύστοχα την αλλαγή του «δεσμεύομαι» σε «υπόσχομαι» από τον Νίκαρο αλλά και το πάρτι που ακολούθησε στα social media. Σίγουρα κάποια trolls των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα έπεσαν σε κατάθλιψη αφού έφτιαξαν καριέρα με αυτή την ατάκα.

 

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας, "Δεσμεύομαι τέλος", αναφώνησε ο Αναστασιάδης προ καιρού. Το είπε και πολύ πρόσφατα σε συνεντεύξεις του επισημαίνοντας πως "αντί για δεσμεύομαι" θα χρησιμοποιεί το ρήμα "υπόσχομαι".

Η απάντηση που δόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πως θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν τα τόσα ανέκδοτα που γέννησε το "δεσμεύομαι" ή να βγουν νέα για το "υπόσχομαι". Μια ανάρτηση ανέφερε πως "αυτό δεν θα είναι δύσκολο και σίγουρα δεν θα αργήσει να γίνει"...

Πάντως, από το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη ακούω ότι έχει αρχίσει συστηματική και ποιοτική ανάλυση των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων. Στο μικροσκόπιο των συνεργατών των Αναστασιάδη και Φούλη, όπως ακούω, μπαίνουν κυρίως τα σενάρια για τον δεύτερο γύρο.

Η Μάνταμ του Φούλη με ενημέρωσε πως ο μεγάλος αρχηγός έχει ήδη δώσει οδηγίες για συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που θέτουν οι αντίπαλοι του Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στην επαναφορά του θέματος για το κούρεμα και το επιχείρημα πως στην Ελβετία χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για λύση στο Κυπριακό.

Από την Πινδάρου μαθαίνω ακόμα πως αναμένεται με αγωνία η μαχητική συμμετοχή της Αννίτας στην πρώτη γραμμή του επιτελείου Αναστασιάδη, "η οποία μόνο θετικά μπορεί να φέρει", όπως ανέφερε Συναγερμικό στέλεχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση