ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «κουφά» ερωτήματα και τα ξεσπάσματα λατρείας πολιτών στον Πετρίδη

«Να μας αλλάξει γιατί εφιρτήκαμεν»

Μερικές ωραίες ατάκες αντάλλαξαν οι Κύπριοι πολίτες με τον Υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, την περασμένη Δευτέρα, κατά την επίσκεψή του στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη, για τον διάλογο με τον κόσμο, μέσω messenger!

Η πιο ωραία ατάκα που προέκυψε, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», αφορούσε τα ονόματα των υπουργών που θα επιλέξει ο Νίκαρος, εάν επανεκλεγεί.

Συγκεκριμένα, πολίτης ρώτησε τον κ. Πετρίδη εάν ο Πρόεδρος θα συνεχίσει με τους ίδιους υπουργούς, για να λάβει την απάντηση: «Αγαπητέ Κώστα, χαριτολογώντας, εγώ θα του πρότεινα να μας αλλάξει όλους, γιατί εφυρτήκαμεν, πέντε χρόνια! Αλλά, Κώστα μου, η επιλογή των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, είναι δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, συνεπώς, δεν μπορώ να σου απαντήσω.».

Οι... ορκισμένοι Συναγερμικοί

Ένας άλλος πολίτης, ζήτησε βοήθεια για την απόκτηση της Κυπριακής Ιθαγένειας, υποσχόμενος ότι θα ψηφίσει Αναστασιάδη, «εγώ και όλοι οι Αιγύπτιοι και οι Άραβες»!

Κάποιος άλλος, ζήτησε βοήθεια για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, αλλά διαβεβαίωσε πως ούτε κλέφτης θα γινόταν, ούτε θα άλλαζε τα ιδανικά του - «θα μείνω μια ζωή, Αναστασιάδης και ΔΗΣΥ».

Βέβαια, υπήρξε και η περίπτωση πολίτη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Υπουργού: «Άρχοντας, λεβέντης, άξιος, αγωνιστής και πάνω απ' όλα πατριώτης»!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση