ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα βάζει με Χριστόφια ο Θεμιστοκλέους: «Όταν το ΕΔΟΝόπουλο μιλά για δημοκρατία!»

Συνεχίζονται οι τριγμοί μετά την δήλωση Χαμπιαούρη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και ο απόηχος συνεχίζεται σε διαφορετικά μέτωπα. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους να σχολιάσει tweet του Χρίστου Χριστόφια. Το «τιτίβισμα» του γιου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια κάνει κάλεσμα στην Κυβέρνηση να διαχωρίσει τη θέση της από τους φασίστες του ΕΛΑΜ.

Συγκεκριμένα,το tweet αναφέρει, «Ως #EDON καλούμε την Κυβέρνηση να διαχωρίσει τη θέση της από τους φασίστες του ΕΛΑΜ και να σταματήσει να τους αντικρίζει ως μια άλλη άποψη μέσα στη δημοκρατία. Ανάλογες αντιλήψεις μας οδήγησαν στο προδοτικό πραξικόπημα του 1974».

Τα όσα αναγράφονται πιο πάνω έφεραν την αντίδραση του Ανδρέα Θεμιστοκλέους που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμού στο facebook, «Όταν το ΕΔΟΝόπουλο μιλά για δημοκρατία!

Σύντροφε Χριστόφια αν ξαναδείτε εξουσία καμιά φορά να κάνετε ό,τι έκαναν οι Στάλιν, Μάο, Πολ-Ποτ, Κιμ Ιλ Σουνγκ κι άλλοι μακελάρηδες που λατρεύετε, στους αντιπάλους τους!

Υ.Γ
Εάν υπάρχει ένα κόμμα ξενοκίνητο, ξεδιάντροπα φασιστικό και που επικαλείτο τη δημοκρατία μόνο για να ανέλθει στην εξουσία και στη συνέχεια για να την καταλύσει ήταν κι ακόμα είναι το κόμμα σου!

Δεν είναι ο φωστήρας ο πατέρας σου που είπε το καλοκαίρι του 2007 ότι τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό τον αφήνει για μετά τη λύση;»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X