ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Συνεχίζεται η «σφαγή» ΔΗΚΟ-Κασουλίδη

Η αιτία της αντιπαράθεσης

Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεσης μεταξύ ΔΗΚΟ και Προεδρικού λίγο πριν την συνεδρία τους Εθνικού Συμβουλίου, με αφορμή και τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, με τον εκπρόσωπο Τύπου το Δημοκρατικού κόμματος να επαναλαμβάνει σήμερα ότι είναι ξεκάθαρο ότι οι δηλώσεις αφορούσαν το φυσικό αέριο, ενώ έκανε λόγο για πρόβλημα συνεννόησης στην κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο κ. Αντωνιάδης κάλεσε τον πρόεδρο να δώσει στα κόμματα τα πρακτικά και τις προτάσεις τις οποίες κατέθεσε στο Κρανς Μοντάνα. «Από την στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος σε μια στιγμή κρίσης επειδή βρέθηκε ενώπιον των Κερυνειωτών δήλωνε ετοιμότητα να δώσει αυτά τα έγγραφα, ας τα δώσει στο εθνικό συμβούλιο να τελειώνουν και οι παρεξηγήσεις να ξέρει και ο κ. Κασουλίδης τι λέει για να μην αναγκάζονται οι λειτουργοί του προεδρικού να προσπαθούν να τα μαζέψουν. Να τελειώσουν οι παρεξηγήσεις», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ.

Ανέφερε παράλληλα ότι εκτός από τα έγγραφα, κατά τη σημερινή συνεδρία του Εθνικού, θα πρέπει να συζητηθούν και οι τρόποι αντιμετώπισης της τουρκικής αδιαλλαξίας και της προσπάθειας να επεκτείνουν την κατοχή.

Εξέφρασε την ίδια ώρα, την ετοιμότητα του ΔΗΚΟ να συζητήσει μέτρα αντιμετώπισης της τουρκικής αδιαλλαξίας. «Εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και αυτά αλλά και άλλα μέτρα, φτάνει η κυβέρνηση να το ζητήσει και επιτέλους να συζητήσει με τα πολιτικά κόμματα, όχι κατόπιν εορτής μετά την καταιγίδα και την παραπληροφόρηση των ελληνοκυπρίων αλλά προληπτικά. Εμείς δηλώνουμε ετοιμότητα, και προτάσεις έχουμε και διάθεση να συμβάλουμε», κατέληξε ο κ. Αντωνιάδης.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X