ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστική εξομολόγηση Λιλλήκα: «Έχασα δύο αδέρφια που δεν γνώρισα» (Vid)

«Φταίνε οι Άγγλοι που με απέκτησαν οι γονείς μου»

Συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική, ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τις σπουδές και για την σχέση με τους γονείς του.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Λιλλήκας, οι γονείς του, πριν από τον ίδιο, είχαν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, τα οποία δεν γνώρισε, καθώς είχαν πεθάνει. Συγκεκριμένα, ήταν ο πρώτος και ο τρίτος του αδερφός.

Ωστόσο, το οικογενειακό δράμα δεν περιορίστηκε εδώ, καθώς η ιστορία, δυστυχώς, επαναλήφθηκε, αρκετά χρόνια αργότερα, «κτυπώντας» τον αδερφό του Γιώργου Λιλλήκα. Συγκεκριμένα, ο αδερφός του, έχασε το πρώτο και δεύτερο παιδί του, λόγω ασθενειών, όπως είπε.

Οι γονείς του δεν τον «προγραμμάτισαν»

Στην συνέχεια, μέσα από την συζήτηση, προέκυψαν περισσότερες αποκαλύψεις. Μια από αυτές, ήταν και το γεγονός ότι οι γονείς του δεν περίμεναν τον ερχομό του Γιώργου.

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του έλεγε ότι οι Άγγλοι έφταιγαν που ο Γιώργος ήρθε στην ζωή τους, 11 χρόνια μετά που είχαν σταματήσει να κάνουν παιδιά. Το γεγονός, όμως, ότι είχε αποφυλακιστεί από τα κρατητήρια, όπου τον φυλάκισαν οι Άγγλοι, συνέτεινε στο να κάνουν άλλο ένα παιδί, το οποίο ήταν ο Γιώργος Λιλλήκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση