ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο στόχαστρο της ΚΥΠ ο Άντρος;

Η μυστική συνάντηση με Έιντε δεν ήταν και τόσο μυστική

Συνάντηση σε διαμέρισμα στους Παλιούς Άγιους Ομολογητές είχε ο Άντρος Κυπριανού με τον ειδικό απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών Έσπεν Μπαρθ Αϊντε. Αυτό φαίνεται να παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, μετά και τη διαρροή της συνάντησης στον κυριακάτικο «Φιλελεύθερο».

Αν και ο Άντρος Κυπριανού δεν τοποθετήθηκε για τους λόγους της συνάντησης στον εν λόγω χώρο, ο γ.γ. του ΑΚΕΛ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές πως η διαρροή δεν ήταν τυχαία, καταγγέλλοντας την Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών για παρακολούθηση των πολιτικών αρχηγών. Μία καταγγελία η οποία δεν απαντήθηκε από την κυβέρνηση, αλλά συζητήθηκε ιδιαιτέρως στα πολιτικά πηγαδάκια, με το πέρας της συνάντησης τόσο για τους λόγους της συνάντησης όσο και για τον ρόλο της ΚΥΠ.

Ερωτηθείς σχετικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν θέλησε να προχωρήσει σε σχολιασμό των συγκεκριμένων αναφορών, ενώ στις σημερινές του δηλώσεις περιορίστηκε στους λόγους για τους οποίους συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο.

«Αλοίμονο αν κάθε φορά διαψεύδουμε ή επιβεβαιώνουμε διαλόγους που έγιναν στο Εθνικό Συμβούλιο. Αν υπάρξει δημόσια δήλωση για το θέμα τότε θα τοποθετηθεί η κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Το θέμα δεν σχολιάστηκε ούτε από την πλευρά του Άντρου Κυπριανού ο οποίος είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου δεν είναι θέαμα στην αρένα, και δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσίευματα στον Τύπο. «Ό'τι είχα να πω, το είπα στο πλαίσιο του ΕΘνικού Συμβουλίου. Κακώς διέρρευσε το θέμα, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα και δεν βοηθούν καθόλου την χώρα μας», είπε σχετικά ο κ. Κυπριανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X