ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ

Κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν κατηγορίες κατά του προέδρου ζητώντας να καταθέσει τις προτάσεις στον λαό

Στο εσωτερικό μέτωπο κόμματα της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να εξαπολύουν κατηγορίες κατά του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη για τις προτάσεις που κατέθεσε στην τουρκική πλευρά στο Κρανς Μοντάνα.

Νικόλας: Δεν έχουν αξιοπιστία οι δηλώσεις Αναστασιάδη

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δηλώνει εκ νέου πως οι προτάσεις που υπέβαλε ο Αναστασιάδης στο Κρανς Μοντάνα δεν έχουν αποσυρθεί, αφού όπως δηλώνει αποτελούν επισυναπτόμενο παράρτημα στην επιστολή την οποία ο ίδιος ο πρόεδρος απέστειλε στα Ηνωμένα Έθνη και αρχηγούς κρατών.

«Αρα είναι προφανές ότι αυτές οι υποχωρήσεις μένουν και αυτό που θα γίνει στη συνέχεια εάν εισακουστούν οι συγκεκριμένες εκκλήσεις, είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε, από αυτές τις υποχωρήσεις και να δώσουμε και άλλες», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στη δήλωση του πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του κ. Αναστασιάδη όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί. Εάν επανεκλεγεί τον Φεβράρη, εάν ξεγελάσει τον κόσμο, θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Κανένας δυστυχώς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τις σημερινές του δηλώσεις γιατί δεν έχει αξιοπιστία».

Θεοχάρους: Οφείλει να δώσει ο ΠτΔ στον λαό τις προτάσεις

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αναφορές της προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένης Θεοχάρους η οποία δηλώνει ότι οι προτάσεις Αναστασιάδη κυκλοφορούν ως επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει υποχρέωση να δώσει στον λαό τις προτάσεις που έχει παραδώσει στους Τούρκους αναμένοντας το δικό τους αντίδορο και με τις οποίες πιστεύουμε ότι υπονομεύεται το κύρος του κυπριακού κράτους.

Οικολόγοι: Ο πρόεδρος να αναγνωρίσει τα λάθη του για το ναυάγιο

Πυρά κατά του προέδρου της Δημοκρατίας εξαπολύουν και οι Οικολόγοι σημειώνοντας ότι ο ΠτΔ αν και επιρρίπτει την ευθύνη του ναυαγίου στην Τουρκία δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αναγνωρίσει ούτε κατά το ελάχιστο τα λάθη και τις υποχωρήσεις του.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση