ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το κόμμα θα πάει η Άννα Θεολόγου;

Είναι φανερή η ταύτιση απόψεων

Η Άννα Θεολόγου μετά και τις Προεδρικές εκλογές είναι ανεξάρτητη βουλευτής αφού αποχώρησε από την Συμμαχία Πολιτών και πλέον στα πολιτικά πηγαδάκια συζητείται για το ποια θα είναι η επόμενη πολιτική της στέγη. Αυτό που ακούγεται είναι ότι η κυρία Θεολόγου σε πολλά θέματα έχει την στήριξη του κόμματος Εγώ ο Πολίτης το οποίο έχει συσταθεί από ομάδα Ρώσων που διαμένουν στην Κύπρο.

Η ταύτιση απόψεων μεταξύ Άννας Θεολόγου και του συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος ενισχύεται και από τις διάφορες δημοσιεύσεις στην σελίδα του Εγώ ο Πολίτης στο facebook αλλά και τις αναδημοσιεύσεις των αναρτήσεων της κύριας Θεολόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον πρόεδρο του κόμματος Αλεξέι Βολομπόεφ.

Συγκεκριμένα ο κύριος Βολομπόεφ αναδημοσίευσε σήμερα (17/04) επιστολή που είχε αποστείλει η βουλευτής στον Υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με τους βομβαρδισμούς στη Συρία και την χρήση των βάσεων στην Κύπρο.

Σε μια άλλη ανάρτηση στην επίσημη του σελίδα στο facebook το κόμμα Εγώ ο Πολίτης δήλωνε την στήριξη του στην προσπάθεια της κυρίας Άννας Θεολόγου σχετικά με τον συνεργατισμό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, δεν πρέπει να πληρώσει ο λαός για άλλη μια φορά τα λάθη των τραπεζών.

Η ανάρτηση: 

 

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν αυτό το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών λάβει και μορφή επίσημης ανακοίνωσης ή αν απλά πρόκειται για ταύτιση απόψεων σε σημαντικά θέματα.

Θυμίζουμε ότι η Άννα Θεολόγου, είχε παραιτηθεί από την Συμμαχία Πολιτών διαφωνώντας με την απόφαση που λήφθηκε για ψήφο κατά συνείδηση στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών. Με επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε την απόφαση της να αποχωρήσει μεταξύ άλλων δήλωνε, «Είναι τιμιότερο από την στιγμή που διαφωνώ με τις πιο πάνω αποφάσεις όπως αποχωρήσω και παραμείνω ως ανεξάρτητη βουλευτής, για να μπορώ να εκφράζω την διαφορετική μου άποψη εκεί και όπου κρίνω»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση