ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για 82χρονο και το σκάνδαλο στο Φτερικούδι

Τι δήλωσε

ΚΥΠΕ

Σε επαφή με τον Γενικό Εισαγγελέα και το Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σχετικά με το ζήτημα της απονομής χάρης σε 82χρονο καταδικασθέντα, όπως δήλωσε ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων προσερχόμενος σε εκδήλωση στην Πάφο.

Σε ερώτηση για το θέμα της προεδρικής χάρης για αποφυλάκιση του 82χρονού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι είναι προνόμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων και όχι αυθαίρετα σημειώνοντας ότι δεν παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη.

«Έχουμε μια διαφωνία με τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, αλλά είμαστε σε επαφή να δούμε τα επόμενα εικοσιτετράωρα πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα», είπε ο Πρόεδρος.

Κληθείς να σχολιάσει το εκκλησιαστικό σκάνδαλο που απασχολεί το τελευταίο διάστημα την κοινωνία και το κάλεσμα του ΑΚΕΛ προς τον ίδιο να ξεκαθαρίσει τη θέση του ως προς το θέμα αυτό, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι υπάρχει δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται την παρέμβαση του ΑΚΕΛ ή οποιοδήποτε κόμματος.

Σημείωσε ότι έγινε καταγγελία, έχουν ξεκινήσει σχετικές διεργασίες και το θέμα προχωρά όπως σε κάθε άλλη περίπτωση. Είπε ότι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι κάτι το θετικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση