ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού θα πάει ο Βίκτωρας;

Ποιος θα είναι ο επόμενος του σταθμός

Ήδη από χθες έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικό με το Υπουργικό σχήμα αλλά και τα άτομα που θα πλαισιώνουν τον Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι υπουργοί διατηρήθηκαν στις θέσεις τους, στο κομμάτι των Κυβερνητικών Εκπροσώπων τα δεδομένα άλλαξαν.


Την θέση του Νίκου Χριστοδουλίδη που αναλαμβάνει το Υπουργείο Εξωτερικών έχει πάρει ο Πρόδρομος Προδρόμου ενώ την θέση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου έχει αναλάβει η Κλέλια Βασιλείου.


Χθες με ανάρτησή του ο πρώην Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε το δικό του διαδικτυακό αντίο γράφοντας «Εξαιρετικό ταξίδι 5 δύσκολων χρόνων ολοκληρώνεται. Ευχαριστώ από καρδίας τον @AnastasiadesCY για την ευκαιρία να είμαι μέρος του κ την εμπιστοσύνη που με περιβάλλει. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Καλή επιτυχία και στην νέα 5ετια θα είμαι πάντα δίπλα σας.»


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος θα αναλάβει νέο ρόλο σε Υπουργείο και συγκεκριμένα αυτό των Εξωτερικών ως υπεύθυνος τύπου. Αν αυτό γίνει, τότε το δίδυμο των πρώην Κυβερνητικών Εκπροσώπων θα συνεργαστεί ξανά αλλά κάτω από νέα στέγη και με διαφορετικές ιδιότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση