ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ως ο «νέος Νικόλας» χαρακτηρίζεται αρχηγός κόμματος

Αδύναμη αντιπολίτευση εντός του κόμματός του

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άντρου Κυπριανού, μετά την συνεδρία για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, που έλαβε χώρα στο Προεδρικό, την Πέμπτη, σύμφωνα τον Ονασαγόρα, οι πηγές του οποίου αναφέρουν ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, ήταν ο μόνος που δεν συμφώνησε σχεδόν σε τίποτε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής», ο κ. Πάμπος από το Προεδρικό θεωρεί ότι «η τεχνική επιτροπή αλλά και ο λεγόμενος φορέας για τα ΜΕΔ είναι στον αέρα, μην σας πω στα χέρια του Άντρου Κυπριανού».

Μια άλλη πληροφορία του Ονασαγόρα, κάνει λόγο για αντιδράσεις εντός του ΑΚΕΛ, του τύπου «Μα θα έρθουν όλοι αυτοί του κεφαλαίου να "γαλέψουν" τους εργαζόμενους που οι περισσότεροι είναι ψηφοφόροι μας;».

Τέλος, η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα, με πληροφόρησε πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δούμε τις επόμενες μέρες έναν ακόμα πιο αγωνιστικό και μαχητικό Άντρο Κυπριανού. «Αυτή τη φορά μπορεί και να τα βάλει με όλους όχι μόνο με τον Φούλη και τον Νικόλα», μου είπε.

Πάντως υπάρχει και μια αδύναμη αντιπολίτευση στο ΑΚΕΛ που επαναλαμβάνει (ενοχλητικά για ορισμένους) πως «ο μηδενισμός δεν πρόκειται να ωφελήσει το κόμμα» και πως «ήδη ο Άντρος χαρακτηρίζεται ως ο νέος Νικόλας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση