ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλύψεις Τορναρίτη: «Mου έλεγαν καλύτερα να συσπειρωθεί το ΑΚΕΛ» (vid)

Ο κος Τορναρίτης αποκάλυψε πως όσον αφορά τον προεκλογικό, ο ίδιος είχε διαφωνήσει σε πολλά επίπεδα με τη στρατηγική που ακολούθησε το κόμμα

24news team

Την ήττα του ΔΗΣΥ στις προεδρικές εκλογές και τα λάθη που έγιναν, σχολίασε ο Νίκος Τορναρίτης. 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κάτιας Σάββα στον Αlpha Κύπρου, ο κος Τορναρίτης, ανέφερε ότι «Στον ΔΗΣΥ οι εντάσεις και τα ισχυρά συναισθήματα υπήρχαν πάντα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, είμαστε οικογένεια και στις οικογένειες υπάρχουν καβγαδάκια.» Δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει πως θα ήθελε να ξεχάσει όσα έγιναν, ιδιαίτερα στο πολιτικό γραφείο, μετά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο κος Τορναρίτης αποκάλυψε πως όσον αφορά τον προεκλογικό, ο ίδιος είχε διαφωνήσει σε πολλά επίπεδα με τη στρατηγική που ακολούθησε το κόμμα.

«Τα έλεγα κάθε Πέμπτη στο εκτελεστικό γραφείο του κόμματος. Χαρακτηριστικά τους έλεγα, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε επίθετα και δεν πρέπει να χτυπάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ τον κο Χριστοδουλίδη. Ο ιδεολογικός μας αντίπαλος τους έλεγα, ήταν πάντα το ΑΚΕΛ. Δεν θα υπάρξει μια ισορροπία, μια εξισορρόπηση μεταξύ των μηνυμάτων που στέλνουμε στην κοινωνία, έναντι των δύο υποψηφίων; Πολλές φορές δεν έπαιρνα απάντηση, πολλές φορές εισέπτραττα απαξίωση άλλες φορές μου έλεγαν καλύτερα να συσπειρωθεί το ΑΚΕΛ για να περάσουμε μαζί.»

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση