ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαναστασίου σε ΑΗΚ - «Εστιάστε περισσότερο στον πελάτη»

Στο τι αναμένει το κράτος ενημέρωσε την ΑΗΚ, λέει ο Υπουργός Ενέργειας

ΚΥΠΕ

Σε ενημέρωση για το τι το κράτος αναμένει από την ΑΗΚ και για το πως βλέπει την Αρχή να εξελίσσεται σε ό,τι αφορά την πράσινη μετάβαση, προέβη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, στην πρώτη εθιμοτυπική του συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου.

Ο Υπουργός Ενέργειας είπε ακόμη ότι κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Υπουργείο, αναφέρθηκε στα επείγοντα ζητήματα που θέτει το κράτος σε σχέση με την ΑΗΚ, που είναι «ο Σταθμός της Δεκέλειας, η ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων για να εισέλθει μέσα στο μίγμα της ΑΗΚ, η ανάπτυξη του δικτύου μεταφοράς για να μπορεί να λειτουργεί πιο έξυπνα και η ανάπτυξη της κουλτούρας της Αρχής ούτως ώστε να αντιμετωπίζει το κράτος, όχι σαν εχθρό, αλλά ως σύμμαχο προς τις προσπάθειες της ΑΗΚ».

Επιπλέον, όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, ζήτησε από την ΑΗΚ «να σκέφτεται ότι είναι ένας οργανισμός ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες στον καταναλωτή και πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στον πελάτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση