ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει στο ΔΗΚΟ με τον δικηγόρο της η Αντιγόνη

Θεωρεί παράνομη την διαγραφή της

Τα γραφεία του ΔΗΚΟ, συνοδεία του δικηγόρου της, Μενέλαου Κυπριανού, θα επισκεφθεί το απόγευμα της Τρίτης, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, η οποία αποπέμφθηκε από το κόμμα, πρόσφατα, ως μία εκ των υπονομευτών της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην «Καθημερινή», αρνείται τις κατηγορίες περί αντικομματικής συμπεριφοράς, ενώ έχει ήδη εφεσιβάλει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΗΚΟ. Παράλληλα, θεωρεί πως η διαγραφή της είναι παράνομη και αναμένεται ότι θα ζητήσει εξηγήσεις, όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν.

Όπως όλα δείχνουν η ίδια θα εμμείνει στο παράνομο της δίκης και αναμένεται να υπογραμμίσει το γεγονός ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, τόσο της ίδιας όσο και άλλων στελεχών που έχουν διαφωνήσει με την πολιτική Νικόλα Παπαδόπουλου. Η ίδια αναμένεται να σταθεί στη σύνθεση του πειθαρχικού συμβουλίου, καθώς κατά τη συζήτηση των διαγραφών, όχι μόνο απουσίαζε ο Στέλιος Ιερωνυμίδης, αλλά και ο Ανδρέας Μερακλής είχε αποχωρήσει διαφωνώντας με τη διαγραφή της Αντιγόνης Παπαδόπουλου.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση