ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Τουρκικές Αρχές απαγόρευσαν στον Πανίκο Λεωνίδου να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη

Χωρίς λόγο και αίτια

«Οι Τουρκικές Αρχές απαγόρευσαν στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Κόμματος Πανίκο Λεωνίδου, να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παραστεί στην τελετή καθαγιασμού του Αγίου Μύρου».

Οι Τουρκικές αρχές δεν επέτρεψαν στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Κόμματος Πανίκο Λεωνίδου να ταξιδέψει, στην χώρα με σκοπό να παραστεί την Μεγάλη Εβδομάδα, στην τελετή του Καθαγιασμού του Αγίου Μύρου στο Φανάρι, που πραγματοποιείται κάθε δέκα χρόνια.

Ως επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), ο κύριος Λεωνίδου προσκλήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της ΔΣΟ, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο να παραστεί στην μοναδική αυτή τελετή, ως μέλος μικρής Αντιπροσωπείας.

Δυστυχώς οι Τουρκικές Αρχές, χωρίς λόγο και αιτία, δεν επέτρεψαν την είσοδο του στην χώρα και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Για ακόμα μια φορά δυστυχώς, η Τουρκία αποδεικνύει την αδιάλλακτη και σκληρή στάση της ιδιαίτερα όταν αφορά θέματα θρησκείας και ελευθερίας της έκφρασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση