ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ελληνική μουσική σκηνή στην μάχη των Κυπριακών Εκλογών (Pics)

Μεγάλα ονόματα στον Μαλά, ναυάγησε του Ρουβά στον Αναστασιάδη

Συναυλιακό θα είναι το προεκλογικό κλίμα του Ιανουαρίου, καθώς δύο εν των βασικών υποψηφίων, θα έχουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, στις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις. Ο Μαλάς θα έχει πλειάδα γνώριμων καλλιτεχνών, ενώ σκέψεις γίνονταν γύρω από το όνομα του Σάκη Ρουβά για την συγκέντρωση Αναστασιάδη, χωρίς ωστόσο να μπορούν υλοποιηθούν.

Παλιοί γνώριμοι για Μαλά

Η αρχή θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου, στο κλειστό Στάδιο «Ελευθερία», στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει το επιτελείο του Σταύρου Μαλά. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα αναλάβουν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος, Γιώτα Νέγκα, Μιλτιάδης Πασχαλίδης και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Συζητήσεις για Ρουβά στον Νίκαρο

Χαμό ήθελαν να προκαλέσουν οι επιτελείς του Νίκου Αναστασιάδης στις 23 Ιανουαρίου, κατά την τελευταία και την μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας και επαναδιεκδικητή του αξιώματος, καθώς γίνονταν σκέψεις για να αναλάβει ο μεγαλύτερος, ίσως, Έλληνας σταρ, το καλλιτεχνικό μέρος.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε, ωστόσο, δεν θα βρίσκεται στην προεκλογική συγκέντρωση.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X