ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Αναστασιάδης: Παρουσιάζει αυτήν την ώρα το πρόγραμμά του

Προτεραιότητα η νέα γενιά

Με 1.5 ώρα καθυστέρηση η παρουσίαση του προγράμματος του Νίκου Αναστασιάδη. Αναμενόταν σύμφωνα με τον προγραμματισμό να ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι, ωστόσο ξεκίνησε την ομιλία του λίγο μετά τη 1.30 παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαμόρφωνε μέχρι και την τελευταία στιγμή την ομιλία του και αυτός φαίνεται να είναι κι ο λόγος της καθυστέρησής του. Μάλιστα αναβολή φαίνεται να παίρνει και η προγραμματισμένη πτήση του για το Ριάντ σήμερα το απόγευμα.

Στον χώρο του Hilton Park βρίσκονται στενοί του συνεργάτες, το υπουργικό συμβούλιο και εκπρόσωποι της νεολαίας, οι οποίοι ακούνε τώρα την επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του.

Σχεδιασμός για την επόμενη πενταετία

Το πρόγραμμά του και τον σχεδιασμό του για την επόμενη πενταετία παρουσιάζει ο Νίκος Αναστασιάδης, στο Hilton Park. Η παρουσίαση του προγράμματος γίνεται αυτή την ώρα ενώπιον εκπροσώπων της νέας γενιάς αλλά, των στενών συνεργατών του, καθώς επίσης και των υποστηρίζοντων της υποψηφιότητάς του. Στόχος του είναι να διαφανεί πως το πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία, θέτει ως προτεραιότητα τη νέα γενιά.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιείτο την προηγούμενη βδομάδα, ωστόσο πήρε αναβολή μετά τις γιορτές. Το προεκλογικό πρόγραμμα έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Νίκου Αναστασιάδη ενώ ήδη έχει εκδοθεί βιβλιαράκι με το όραμα το σχέδιο και το έργο του Νίκου Αναστασιάδη.

Την ευθύνη για τη διαμόρφωση του προγράμματος διακυβέρνησης είχε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μιχάλης Σοφοκλέους, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να επιβλέπει την όλη διαδικασία.

Έξι πυλώνες

Το πολυσέλιδο πρόγραμμα του Νίκου Αναστασιάδη χωρίζεται σε έξι πυλώνες για τη διαμόρφωση της Κύπρου της Νέας Εποχής.

• Μία γερά θεμελιωμένη και δυναμικά αναπτυσσόμενη οικονομία
• Ένα νέο και ολοκληρωμένο μοντέλο ανάπτυξης
• Μια δίκαιη σύγχρονη και ψηφιακή πολιτεία,
• Ένα κράτος που φροντίζει για τους πολίτες του
• Μία χώρα που αξιόπιστα κατακτά τον ενεργειακό και γεωστρατηγικό της ρόλο αλλά
• Μια πατρίδα που περήφανα διεκδικεί την επανένωση της σε συνθήκες γνήσιας ανεξαρτησίας και στο πλαίσιο ενός κανονικού ευρωπαϊκού κράτους.

Στο πολυσέλιδο πρόγραμμα παρουσιάζονται τα όσα έγιναν κατά τη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη αλλά και προτάσεις για τα επόμενα βήματα, στο Κυπριακό, την οικονομία, τον εκσυγχρονισμό του κράτους, την πάταξη της διαφθοράς, αλλά και την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας. Στο προεκλογικό πρόγραμμα του Νίκου Αναστασιάδη δίδεται ιδιαίτερη έμφαση σε κοινωνικά ζητήματα και προτάσεις σε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τη μείωση της ανεργίας και τη διασφάλιση μίας αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση