ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικολαΐδης: Ξεκίνησαν επιθέσεις κάτω από τη ζώνη

Αιχμές Γιολίτη για υποψηφιότητα ήττας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Λεμεσού, από την Έμιλυ Γιολίτη, σχετικά με τη στήριξη της Πινδάρου για την εκλογές στον Δήμο Λεμεσού, απάντησε το επιτελείο του Νίκου Νικολαΐδη, επισημαίνοντας -χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την κ. Γιολίτη- τα εξής:

Οι επερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για τη Λεμεσό. Συγκρούονται δύο διαφορετικές αντιλήψεις, δύο αντίθετοι κόσμοι που θα καθορίσουν το μέλλον της πόλης μας:

Από τη μία πλευρά οι εκπρόσωποι των πολιτών. Και από την άλλη, η συμμαχία των λόμπι και των «κολλητών».

Αυτό που κρίνεται σήμερα είναι εάν η πόλη μας, οι δημόσιοι χώροι μας, θα μείνουν στα χέρια των πολιτών ή θα πέσουν στα χέρια των λίγων που θέλουν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τον πλούτο τους.

Κρίνεται εάν η Λεμεσός θα ακολουθήσει το δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης για όλες και όλους ή αν θα παραδοθεί στα συμφέροντα.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες επιθέσεις κάτω από τη ζώνη. Είμαστε σίγουροι ότι θα ενταθούν.

Γιατί το διακύβευμα είναι τεράστιο. Είναι το μέλλον της Λεμεσού μας.

Ο πολίτης έχει σήμερα μια καθαρή επιλογή: Τον Νίκο Νικολαΐδη.

Θα είναι μια δύσκολη μάχη. Με τη βοήθεια των πολιτών θα την κερδίσουμε.

Η επίθεση από την Έμιλυ Γιολίτη

Η Έμιλυ Γιολίτη, είχε αφήσει να νοηθεί πως θεωρεί την υποψηφιότητά του κ. Νικολαΐδη χαμένη υπόθεση, παραλληλίζοντας τη μάλιστα με την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της έγραψε: «Γιατί ο ΔΗΣΥ να υποστηρίξει στη Λεμεσό υποψήφιο (μάλιστα μη κομματικό) που βάσει όλων των δημοσκοπήσεων θα χάσει στις δημοτικές εκλογές; Για τον ίδιο λόγο που υποστήριξε υποψήφιο που βάσει όλων των δημοσκοπήσεων θα έχανε στις προεδρικές. Είναι παράδοση πια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση