ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα δημοσκόπηση: Ο αναξιόπιστος, ο άπειρος και ο αλαζόνας

Τα μειονεκτήματα, τα πλεονεκτήματα και οι αυξομειώσεις στα ποσοστά

Σαφές προβάδισμα στον Νίκο Αναστασιάδη, δίνει η νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η GPO, για λογαριασμό του ΑΚΕΛ, με φόντο τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Μαλάς έχει πλησιάσει στη μισή μονάδα τον Νικόλα, μετατρέποντας σε ντέρμπι τον αγώνα των δύο για τον δεύτερο γύρο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της συναδέλφου Μαρίνας Οικονομίδου, στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», ο Αναστασιάδης παίρνει προβάδισμα 35%, με τον Νικόλα να τον ακολουθεί με 23%. Σε απόσταση αναπνοής, όμως, είναι και ο Σταύρος Μαλάς, με 22,5%.

Ανοδική πορεία Μαλά

Η μάχη που κρατεί από τον περασμένο Ιούλιο, μεταξύ Μαλά και Νικόλα, φαίνεται πως γυρίζει υπέρ του υποψηφίου του ΑΚΕΛ. Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της GPO, τον Ιούλιο, έδειχνε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος λάμβανε ποσοστό 29,7% ενώ ο κ. Μαλάς ακολουθούσε τρίτος με 17,9%. Στην δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος λάμβανε το 24,8% ενώ ο Σταύρος Μαλάς το 22%.

Ανεβαίνει και ο Νίκαρος

Στις δημοσκοπήσεις Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, ο ΠτΔ ελάμβανε τα ποσοστά 33,4% και 33%, αντίστοιχα, ενώ τώρα βρίσκεται στο 35%. Την ίδια ώρα, φαίνεται πως από το ΑΚΕΛ λαμβάνει και ποσοστό της τάξης 8%.

Ενθαρρυντικά τα στοιχεία για Μαλά

Η δημοσκόπηση, επίσης, αποκαλύπτει και το τι πιστεύουν οι ερωτηθέντες, για το ποιος βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη. Ο Μαλάς λαμβάνει το 28,5%, ακολουθεί ο Αναστασιάδης με 26% και τελευταίος τερματίζει ο Παπαδόπουλος, με 18,4%.

Ο αναξιόπιστος, ο άπειρος και ο αλαζόνας

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η γνώμη των ερωτηθέντων για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Συγκεκριμένα, για τον Νίκο Αναστασιάδη, αναφέρθηκε ότι είναι αναξιόπιστος, αλλά την ίδια ώρα, κρίνεται ως έμπειρος, έξυπνος και ικανός.

Ο Σταύρος Μαλάς θεωρείται άφθαρτος και ειλικρινής, ωστόσο, μειονέκτημά του είναι η απειρία.

Μεγάλο μειονέκτημα η αλαζονεία, για τον Νικόλα, ενώ την ίδια ώρα, θεωρείται από τους ερωτηθέντες, άπειρος, που λέει μεγάλα λόγια. Παρ’ όλ’ αυτά, ως προτερήματά του, αναφέρονται το νεαρό της ηλικίας του, το ότι είναι δραστήριος, αλλά και πλούσιος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση