ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ναμί: Η τ/κ πλευρά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις παραμέτρους των ΗΕ

Διαβάστε τα όσα μεταδίδονται στα κατεχόμενα

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα ανακοίνωση της λεγόμενης προεδρίας αναφέρει ότι ο κ. Ναμί είπε πως «η διαδικασία δεν απέτυχε λόγω των διαφορών στο θέμα των εγγυήσεων ή του αριθμού των στρατιωτών, ο κύριος λόγος ήταν η άρνηση της ε/κ πλευράς να κάνει ένα νέο βήμα».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση ο Οζντίλ Ναμί δήλωσε στον παράνομο Μπαϊράκ ότι η τ/κ πλευρά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις παραμέτρους των ΗΕ και πως λειτούργησε στο πλαίσιο των παραμέτρων αυτών ενώ αντίθετα η ε/κ πλευρά τις απέρριψε.

Και πρόσθεσε ότι από εδώ και πέρα ο στόχος της τ/ πλευράς θα πρέπει να είναι να εξαναγκάσει την ε/κ πλευρά σε λύση, με πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά πληροφορίες σε σχέση με την περίκλειστη περιοχή της πόλης της Αμμοχώστου ο κ. Ναμί ανέφερε ότι δεν θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις-βήματα παρόμοια με αυτά που θα γίνονταν σε περίπτωση συνολικής λύσης.

Καταλήγοντας είπε ότι η τ/κ πλευρά θα εξετάσει, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα της, αν πρόκειται να γίνει κάποιο βήμα σε σχέση με τα Βαρώσια ή με άλλα θέματα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X