ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με αυτή τη λογική, να μην στέλνουμε την Εθνική απέναντι στον Εμπαπέ»

Ο Εμπαπέ... στη Βουλή

24news team

Στη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε η τροποποίηση του νόμου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων στον χώρο του αθλητισμού.

Τη σχετική πρόταση νόμου, που ψηφίστηκε με 40 ψήφους υπέρ και μια αποχή, είχε καταθέσει ο Bουλευτής της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου.

Κατά τη συζήτηση, η βουλεύτρια του του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μίλησε για τη λογική με την οποία λειτουργούν οι ομοσπονδίες, σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε με τα Εθνική καλαθόσφαιρας κοριτσιών U16.

Η Bουλευτής του ΑΚΕΛ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ανέφερε ότι ύστερα από συζήτηση στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η ΚΟΚ υποχρεώθηκε να αλλάξει την απόφασή της και οι κοπέλες αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία. Είπε επίσης ότι η λογική με την οποία λειτουργούν οι ομοσπονδίες είναι ότι τα χρήματα θα παν πεταμένα γιατί οι κοπέλες θα χάσουν. Με αυτή την λογική, είπε η κ. Χαραλαμπίδου, όταν η Εθνική Κύπρου κληρώνεται απέναντι στην Εθνική Γαλλίας δεν πρέπει να πηγαίνει γιατί δεν θα βάλει κανείς τέρμα απέναντι στον Εμπαπέ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση