ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Μαυρογιάννη

Το σχόλιο του για την Κυβέρνηση

24news team

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο», φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (13/02) ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος ως πρώην διαπραγματευτής του Κυπριακού κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις επί τούτου με αφορμή και την κάθοδο της κ. Κουεγιάρ, την ο οποία ο κ. Μαυρογιάννης χαρακτήρισε ως μια θετική εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαυρογιάννης ρωτήθηκε εάν σκέφτεται να είναι ξανά υποψήφιος για Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον ίδιο να απαντά: «Αυτό που λέω είναι ότι ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί. Ποιος ξέρει μετά από τέσσερα χρόνια που θα είμαστε. Θα μπορούσε να υπάρξει ενδιαφέρον. Εγώ δεν προτρέχω των εξελίξεων και σίγουρα δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Από την άλλη, δεν λέω αποκλείεται».

Όσον αφορά τη μέχρι στιγμής πορεία της παρούσας Κυβέρνησης, ο κ. Μαυρογιάννης έκρινε τη κυβέρνηση με βαθμό μηδέν, ίσως και κάτω από το μηδέν, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένας πολιτικός σχεδιασμός, κανένας πολιτικός προσανατολισμός, καμία πραγματική λογοδοσία σε όρους αποτελεσματικότητας και το χειρότερο, αυτό που πραγματικά με ενοχλεί πάρα πολύ είναι το να μας μετατρέπουν από πολίτες σε υπηκόους και στη μεγαλοψυχία τους να μας εξηγούν το πόσο καλοί είναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση