ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη των μαχών στο ΑΚΕΛ

Πως προχωρεί η προσέγγιση ΑΚΕΛ - Κατσουρίδη

Σύμφωνα τα όσα γράφει η στήλη Politics blog στο ΑΚΕΛ άρχισε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε η συσπείρωση του κόμματος να ανέβει στα αναμενόμενα ποσοστά. Συντονιστικό ρόλο στην «μάχη» αυτή είναι ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ μαζί με τον κ. Στεφάνου. Ένα άλλο στοιχείο από την δημοσκόπηση της Καθημερινής που προκάλεσε προβληματισμό είναι το 9% των ΑΚΕΛικων ψηφοφόρων που δείχνει να «σταυρώνει» Νίκαρο στις εκλογές. 

Όπως αναφέρει η στήλη και Ονασαγόρας, η μάχη των μαχών για τη συσπείρωση του ΑΚΕΛ έχει ήδη ξεκινήσει με συντονιστή τον ίδιο τον κύριο Άντρο αλλά και τον Στέφανο Στεφάνου", μου δήλωσε χθες η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα... 

Όπως μου είπε, κάποια στελέχη είδαν "με τρόμο" το ποσοστό 9% των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ που διαρρέουν προς τον Αναστασιάδη και αποφάσισαν να λάβουν "πολύ δραστικά μέτρα". Όταν την ρώτησα ποια είναι τα "πολύ δραστικά μέτρα" μου απάντησε πως "ένα είναι το κύριο και δραστικό μέτρο του ΑΚΕΛ: Η προσωπική επαφή". Και συμπλήρωσε: "Ηδη δόθηκε εντολή να αφήσουν όλοι τα γραφεία, τα επιτελεία και τα... καφενεία και να τρέξουν να συναντήσουν τους ψηφοφόρους του κόμματος στα σπίτια τους, όπως παλιά". "Έχουν και πέντε-έξι σοβαρά επιχειρήματα να τους προτάξουν", πρόσθεσε.
Η κυρία Γιαννούλλα μου επιβεβαίωσε πως τα ευρήματα της έρευνας της "Κ" σε αυτό το θέμα είναι τα ίδια με τα ευρήματα έρευνας που διενήργησε το ΑΚΕΛ.

Στην ερώτησή μου εάν προχωρεί η προσέγγιση Μαλά-Κατσουρίδη ή έστω ΑΚΕΛ-Κατσουρίδη, η απάντηση της κυρίας Γιαννούλλας ήταν: "Ναι, με βήμα σημειωτόν"...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση