ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαλάς Vs Νικόλας: Ποιο «μονοθέσιο» θα τερματίσει 2ο, το «Ακελικό» ή το «Πριγκιπικό»; (pic)

Ο ένας ανεβάζει ταχύτητα, ο άλλος μένει από καύσιμο

Σαν αγώνας μονοθέσιων της «φόρμουλα ένα» μοιάζει η μάχη των δύο υποψηφίων για την θέση στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έδειχνε ότι κρατά γερά την 2η θέση μέχρι τον Νοέμβριο, αλλά λίγες στροφές πριν το τέρμα, βλέπει τον Σταύρο Μαλά να είναι έτοιμος να του πιάσει το «κενό αέρος» και να τον προσπεράσει.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα Καθημερινή σήμερα Κυριακή (17/12) οι δύο υποψήφιοι θα δώσουν σκληρή μάχη αφού η διαφορά μεταξύ τους είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Συγκεκριμένα η απόσταση των 4,2 μονάδων που χώριζε τους δύο υποψήφιους τον Νοέμβριο περιορίζεται σήμερα μόλις στο 0,4% με τον Νικόλα Παπαδόπουλο να φτάνει στο 21,7% ενώ τον Σταύρο Μαλά να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής στο 21,3%.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα που έφεραν τους δύο μπροστά από ένα διαφαινόμενο ντέρμπι; Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δείχνει να χάνει συνεχώς δυναμική από τον πόλεμο που δέχεται εκ των έσω, και την λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση ενώ από την πλευρά της η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά μείωσε τις διαρροές ψηφοφόρων προς τον Αναστασιάδη και Παπαδόπουλο ενώ υπάρχει και αύξηση στις εισροές από την «δεξαμενή» των ανένταχτων.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν είναι πολύ πιθανόν τα δύο «μονοθέσια» να φτάσουν στο τέρμα πλάι-πλάι με το αποτέλεσμα να κρίνεται στο Photo-finish.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X