ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοίτασμα «Αφροδίτη» - Απαντά στις επόμενες ώρες στη Chevron η Κυπριακή Δημοκρατία

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη», δήλωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ Βίκτωρας Παπαδόπουλος

ΚΥΠΕ

Αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην επιστολή της αμερικανικής εταιρείας Chevron σε σχέση με την διαπραγμάτευση που διεξάγεται μεταξύ των δύο πλευρών για το πλάνο ανάπτυξης του κοιτάσματος «Αφροδίτη», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος απαντούσε σε ερώτηση σε σχέση με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή των Υπουργών Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και Εξωτερικών, Γιώργου Παπαναστασίου και Κωνσταντίνου Κόμπου, αντίστοιχα, και του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «η Chevron απάντησε στην επιστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην επιστολή της αμερικανικής εταιρείας».

«Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, όσο συνεχίζεται η διαπραγμάτευση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη», ανέφερε και σημείωσε πως «αυτή είναι η ξεκάθαρη πολιτική μας βούληση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση