ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «σιγουριά» και η ασυνέπεια κυριαρχούν στα σχόλια - Η δήλωση που έγινε viral

«Να στηρίξουμε τον αντίπαλο του Αναστασιάδη»

Viral έχει γίνει, ιδιαίτερα μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, η ατάκα του Νικόλα Παπαδόπουλου, για προτροπή σε όλους να ψηφίσουν τον αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη στον β' γύρο των εκλογών, στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» και στην συνάδελφο, Μαρίνα Οικονομίδου.

Η θέση αυτή, που είχε εκφράσει ο κ. Παπαδόπουλος, πριν από τις εκλογές, έρχεται τώρα σε αντιδιαστολή με την προτροπή του κόμματός του προς τους ψηφοφόρους του, για να μήν δώσουν την ψήφο τους στον β' γύρο σε Αναστασιάδη ή Μαλά. Και, ασφαλώς, εξ αιτίας και αυτού του παράγοντα, έχει γίνει viral στα social media, από ομάδες που ασχολούνται με την πολιτική και τις Προεδρικές εκλογές.

Άλλος ένας παράγοντας, για τον οποίο εξαπολύεται επίθεση κατά του Προέδρου του ΔΗΚΟ, είναι το γεγονός ότι αναφέρθηκε στον αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη, καθώς πίστευε ακράδαντα ότι θα ήταν ο ίδιος στον β' γύρο, αντίπαλος του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην πλειοψηφία των σχολίων που βλέπουμε στις διάφορες αναρτήσεις πολλοί χρήστες του facebook τον κρίνουν ως ασυνεπή ακόμα και στις συνεντεύξεις του.  

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση