ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στυλ Ομπάμα η αυτοκινητοπομπή του Νίκαρου στο επιτελείο (Vid)

Με κόρνες και πανηγυρισμούς έφτασε ο Πρόεδρος

Έφτασε στο επιτελείο του με την συνοδεία μιας μακράς αυτοκινητοπομπής, αλλά και και μοτοσικλετιστών της Αστυνομίας, για την παροχή της απαραίτητης ασφάλειας στο πρόσωπό του, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Δείτε το βίντεο από την εντυπωσιακή άφιξή του:

Αναστασιάδης: «Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»

«Φίλες και φίλοι σήμερα ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε και θέλω να τον ευχαριστήσω για την ισχυρή εντολή. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν αλλά και όσους έκαναν άλλες επιλογές.

Ευχαριστώ τον κ. Μαλά και τους άλλους ανθυποψηφίους μου. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν για μια άψογη εκλογική διαδικασία. Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα εσάς από καρδιάς. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, τους βουλευτές, τα στελέχη, τους συνεργάτες μου στο Προεδρικό, τα επιτελεία και τις εκατοντάδες των εθελοντών που πίστεψαν στο όραμά μας.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ότι λέχθηκε ανήκει στο παρελθόν. Από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα που χρειάζεται ενότητα γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσουμε μπροστά. Θα συνεχίσω να λειτουργώ ως πρόεδρος όλων. Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι υπάρχει η Κύπρος όλων μας.»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση