ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ατάκες Νίκαρου: Οι ζιβανίες, ο Χριστόφιας και ο «σύντροφος» Ταλάτ (Vid)

«Γιατί δεν ελύθηκε το Κυπριακό; Επειδή έφταιεν ο Χριστόφιας;»

Μια ιδιαίτερη στιγμή καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης, κατά την δημοσιογραφική διάσκεψη του Προέδρο της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά από ερώτηση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σοφοκλέους, εκ μέρους της εφημερίδας «Γνώμη».


Λάρνακα: Συγκλονιστική μαρτυρία για τα λεπτά μετά το φονικό (Vid)


Ο κ. Σοφοκλέους έθεσε το ζήτημα της ενδεχόμενης λύσης του Κυπριακού, λέγοντας ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος και η Κυβέρνησή του, δεν έχουν καλλιεργήσει στους Κύπριους πολίτες, την κουλτούρα της ειρηνικής συνύπαρξης.


Η απάντηση των μαθητών για τις «έξαλλες» εκδρομές στην Κακοπετριά


Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου, ο οποίος ρώτησε τον δημοσιογράφο: «μα 'εν είμαι εγώ, με τον κ. Ακιντζί, που επίναμεν ζιβανία μέσα στους δρόμους;»... Για να προσθέσει στην συνέχεια το ερώτημα τί είναι αυτό που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν και, εάν οι προηγούμενοι έκαναν κάτι περισσότερο, γιατί δεν λύθηκε το κυπριακό.


Νέο τροχαίο σε δρόμο της Λεμεσού: «Πόσες φορές να τρέχω να βοηθήσω»


Ορμώμενος από αυτό, ο κ. Αναστασιάδης, αναφέρθηκε στον προκάτοχό του, Δημήτρη Χριστόφια, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν ρεαλιστή, ο οποίος επεδίωκε λύση του Κυπριακού και είχε την καλή θέληση για να την επιτύχει. Ωστόσο, πρόσθεσε, «γιατί δεν λύθηκε το Κυπριακό; Επειδή έφταιεν ο Χριστόφιας;», θέλοντας να τονίσει ότι η αιτία της μη λύσης είναι η τουρκική αδιαλλαξία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση